Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Nam Jim Jeaw - dipsaus voor gegrild vlees of vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nam Jim Jeaw
dipsaus voor gegrild vlees of vis

Ingrediënten:
4 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl asem
1 theel zout
2 theel palmsuiker
8 rode rawits
1 sjalot
1 lenteuitjes
1 theel khao koor (gemalen droog geroosterde rijst)

Bereiding:
Wrijf of maal 4 rawits fijn tot een pasta en snijde de overige vier fijn. Hak de sjalot en de lenteuitjes fijn. Verhit in een pan de vissaus en meng daar de asem, het zout en de palmsuiker door en laat het zachtjes koken totdat het zout en de palmsuiker opgelost zijn. Laat het daarna goed afkoelen. Meng vervolgens de overige ingrediënten erdoor en serveer het bij het vlees of vis.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891