banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Pepes Ayam Giling - in bananenblad geroosterde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes Ayam Giling
in bananenblad geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipgehakt
1 ei, geklopt
100 ml kokosmelk
7 groene rawits
3 sereh stengels
1 theel zout
4 salam blaadjes
2 eetl olie
bananenblad
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
4 kemiri noten
1 cm jahe
1/2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de salam fijn en deel de sereh in 4 stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Roer dit samen het de rawits, het zout, het ei en de kokosmelk door het gehakt. Schep 1/7 deel van het mengsel op een bananenblad en leg daar wat salam en sereh op en vouw het dicht als een pakketje. Rooster de pakketjes vervolgens in 30 minuten gaar boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39343873