banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes Ayam Giling
in bananenblad geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipgehakt
1 ei, geklopt
100 ml kokosmelk
7 groene rawits
3 sereh stengels
1 theel zout
4 salam blaadjes
2 eetl olie
bananenblad
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
4 kemiri noten
1 cm jahe
1/2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de salam fijn en deel de sereh in 4 stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Roer dit samen het de rawits, het zout, het ei en de kokosmelk door het gehakt. Schep 1/7 deel van het mengsel op een bananenblad en leg daar wat salam en sereh op en vouw het dicht als een pakketje. Rooster de pakketjes vervolgens in 30 minuten gaar boven een houtskoolvuurtje.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36643353