banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pepes Ayam Giling - in bananenblad geroosterde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes Ayam Giling
in bananenblad geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipgehakt
1 ei, geklopt
100 ml kokosmelk
7 groene rawits
3 sereh stengels
1 theel zout
4 salam blaadjes
2 eetl olie
bananenblad
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
4 kemiri noten
1 cm jahe
1/2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de salam fijn en deel de sereh in 4 stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Roer dit samen het de rawits, het zout, het ei en de kokosmelk door het gehakt. Schep 1/7 deel van het mengsel op een bananenblad en leg daar wat salam en sereh op en vouw het dicht als een pakketje. Rooster de pakketjes vervolgens in 30 minuten gaar boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564899