1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes Ayam Giling
in bananenblad geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kipgehakt
1 ei, geklopt
100 ml kokosmelk
7 groene rawits
3 sereh stengels
1 theel zout
4 salam blaadjes
2 eetl olie
bananenblad
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
4 kemiri noten
1 cm jahe
1/2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de salam fijn en deel de sereh in 4 stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Roer dit samen het de rawits, het zout, het ei en de kokosmelk door het gehakt. Schep 1/7 deel van het mengsel op een bananenblad en leg daar wat salam en sereh op en vouw het dicht als een pakketje. Rooster de pakketjes vervolgens in 30 minuten gaar boven een houtskoolvuurtje.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566