1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes ayam merah
pittig gekruide gestoomde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 eetl asemwater
3 rode lomboks
3 rode tomaten
8 rode rawits
1 ei
2 theel zout
50 ml santen asli
8 salam blaadjes
bananenblad
biteng
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
2 rode rawits
3 kemiri noten
1 cm kunyit
1 cm jahe
2 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels.
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken en marineer dit met het asemwater voor tenminste 20 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in schuine reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de santen toe en breng aan de kook. Voeg dit bij de kip en meng het meng de lomboks, de tomaten, de rawits en het losgeklopte ei.
Neem een stuk bananenblad en leg daarop een salemblad. Schep daarop wat van het kipmengsel en vouw het dicht als een pakketje en zet het vast met de biteng. Herhaal dit 8 maal.
Stoom de pakketjes langzaam gaar in 50 minuten.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566