Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pepes Ayam Tahu - gestoomde kip met tahu in een pakketje

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pepes Ayam Tahu
gestoomde kip met tahu in een pakketje

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
300 gr tahu
5 groene tomaten
14 rode rawits
1 lenteui
5 takjes kemangi
2 eieren
4 salam blaadjes
2 sereh stengels
bananenblad
olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 theel ketumbar
4 rode lomboks
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 24 stukjes en pureer de tahu. Snijd de lenteui in kleine stukjes, de tomaten in kleine partjes, de salam in reepjes en de sereh in fijne stukjes. Klop de eieren. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Meng dit met de kip, de rawits, de tahu, de tomaten, de lenteui, de kemangi blaadjes en het ei en laat dit 1 uur intrekken.
Schep wat van het mengsel op bananenblad samen met wat salam en sereh en vouw het dicht als een pakketje. Stoom vervolgens het pakketje in 45 minuten gaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184606