1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Petai kecap
kipfilet in een saus van kecap en petehbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kipfilet
100 gr petehbonen
4 jeruk purut blaadjes
2 eetl kecap manis
4 eetl olie
1 rode lombok
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel zout
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 teentjes knoflook
2 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lombok en snijd deze in dunne reepjes. Snijd het vlees in blokjes, halveer de petehbonen en snijd de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees, de knoflook, de lombok, de petehbonen en de jerut purutblaadjes voor 3 minuten. Voeg dan de ketjap toe en het water en stoof het vlees verder gaar. Dan de peper, het zout en de suiker toevoegen en het geheel serveren als de suiker is opgelost.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255414