Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Petai kecap - kipfilet in een saus van kecap en petehbonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Petai kecap
kipfilet in een saus van kecap en petehbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kipfilet
100 gr petehbonen
4 jeruk purut blaadjes
2 eetl kecap manis
4 eetl olie
1 rode lombok
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel zout
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 teentjes knoflook
2 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lombok en snijd deze in dunne reepjes. Snijd het vlees in blokjes, halveer de petehbonen en snijd de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees, de knoflook, de lombok, de petehbonen en de jerut purutblaadjes voor 3 minuten. Voeg dan de ketjap toe en het water en stoof het vlees verder gaar. Dan de peper, het zout en de suiker toevoegen en het geheel serveren als de suiker is opgelost.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433154