Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Petjel ayam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Petjel ayam

Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
1 witte ui
4 teentjes knoflook
4 kemiries
1 theel trassie
1 theel zout
3/4 tl kentjoer
2 eetl kokosmelk
limoensap
citroenbasilicum blaadjes (kemangi)

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kip gaar boven een houtskoolvuurtje. Snijd vervolgens het vlees in lange reepjes en leg deze op een schaal. Rooster de kemirienoten en wrijf deze fijn. Snijd de ui en de knoflook zeer fijn. Meng dit met de overige ingrediënten (behalve de kemangi) en verwarm dit tot een saus. Giet de saus over het vlees en garneer met kemangiblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916651