1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Petjel ayam

Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
1 witte ui
4 teentjes knoflook
4 kemiries
1 theel trassie
1 theel zout
3/4 tl kentjoer
2 eetl kokosmelk
limoensap
citroenbasilicum blaadjes (kemangi)

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kip gaar boven een houtskoolvuurtje. Snijd vervolgens het vlees in lange reepjes en leg deze op een schaal. Rooster de kemirienoten en wrijf deze fijn. Snijd de ui en de knoflook zeer fijn. Meng dit met de overige ingrediënten (behalve de kemangi) en verwarm dit tot een saus. Giet de saus over het vlees en garneer met kemangiblaadjes.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35083531