logo

Recente Reacties

Kaeng Hanglay
curry van rundvlees

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
500 ml kokosmelk
4 eetl vissaus
4 eetl asamwater

Haluskan:
bumbu:
3 serai/sereh/citroengras
3 eetl palmsuiker
2 eetl tao jiao (gele bonen saus)
7 teentjes knoflook
7 prik ki nu haeng (gedroogde chili pepers)
2 sjalotjes
5 cm jahe
1 eetl terasi/trasi
1 eetl ketumbar, geroosterd
1 eetl jinten, geroosterd
1/2 cm kunyit

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Verhit in een pan de kokosmelk samn met het vlees en kook dit op laag vuur afgesloten voor 30 minuten.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Voeg dit toe aan het vlees samen met de vissaus en het asamwater en meng goed. Kook het vervolgens afgesloten verder voor 10 minuten. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 159 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986808