Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Goreng Mentega - gebakken kip in een boter-kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Mentega
gebakken kip in een boter-kecap saus

Bahan-bahan:
ingredi|enten:
600 gr kippendijen
4 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout
100 gr bloem
1/2 eetl tapioca bloem
1/2 theel zout
olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl boter
1/2 ui
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
3 eetl kecap manis
1 eetl worcester saus

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Kneus de knoflook en voor de saus hak de knoflook fijn. Snijd de ui in dunne plakjes.
Meng het vlees met de knoflook, het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Meng de bloem, de tapoca en het zout en meng de kip hierdoor.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het zout de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de kecap en de worcester saus toevoegen en meng goed. Voeg dan de kip toe en meng alles goed door elkaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 311 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018801