banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 18 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 29 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Goreng Mentega
gebakken kip in een boter-kecap saus

Bahan-bahan:
ingredi|enten:
600 gr kippendijen
4 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout
100 gr bloem
1/2 eetl tapioca bloem
1/2 theel zout
olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl boter
1/2 ui
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
3 eetl kecap manis
1 eetl worcester saus

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Kneus de knoflook en voor de saus hak de knoflook fijn. Snijd de ui in dunne plakjes.
Meng het vlees met de knoflook, het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Meng de bloem, de tapoca en het zout en meng de kip hierdoor.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het zout de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de kecap en de worcester saus toevoegen en meng goed. Voeg dan de kip toe en meng alles goed door elkaar. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36518089