1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Goreng Mentega
gebakken kip in een boter-kecap saus

Bahan-bahan:
ingredi|enten:
600 gr kippendijen
4 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout
100 gr bloem
1/2 eetl tapioca bloem
1/2 theel zout
olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl boter
1/2 ui
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
3 eetl kecap manis
1 eetl worcester saus

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Kneus de knoflook en voor de saus hak de knoflook fijn. Snijd de ui in dunne plakjes.
Meng het vlees met de knoflook, het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Meng de bloem, de tapoca en het zout en meng de kip hierdoor.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het zout de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de kecap en de worcester saus toevoegen en meng goed. Voeg dan de kip toe en meng alles goed door elkaar. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767710