Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ikan Kuah Belimbing - gestoofde vis in gekruide bouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Kuah Belimbing
gestoofde vis in gekruide bouillon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr makreel
1/2 theel zout
1 eetl limoensap
750 ml water
3 cm jahe
3 serai/sereh/citroengras, witte deel
8 jeruk purut blaadjes
2 lente-ui
6 belimbing sayur

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 cm kunyit
1/2 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in vier moten. Snijd de lente-ui fijn. Snijd de belimbing in de lengtje doormidden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en zet apart.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu, de jahe, de serai en de jeruk purut en breng het aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten 5 minuten laten sudderen.
Voeg dan de vis toe en kook deze op laag vuur gaar. Voeg dan de lente-ui en de belimbing toe en breng het weer aan de kook. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 256 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454681