logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Babi utang asam pedis
Stoofpotje van wild zwijn
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
950 gr wildzwijnsvlees en krabbetjes
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 tomaten
5 kedondong blad
14 rawits
2000 ml water
4 salam blad
3 eetl. olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tomaten in partjes, de rawits doormidden en het kedondongblad zeer fijn. Snijd het vlees in stukjes en kook deze eerst in het water met de laos, het kedondongblad, het salamblad en de sereh voor 90 minuten. Verhit vervolgens in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de rawits en de boemboe voor 4 minuten. Voeg de tomaten, het zout en de boemboe toe aan het vlees en laat dit nog 25 minuten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 102 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176169