banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Babi Utang Fufu Dan Daun Leilem - wildzwijnsvlees met leilem

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi Utang Fufu Dan Daun Leilem
wildzwijnsvlees met leilem
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr gerookt wildzwijnsvlees
5 koolboomblad (leilem)
8 sjalotten
3 serehstengels, gekneusd
9 jeruk purut blaadjes
5 eetl. olie (kokos)
1 pandan blad
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
17 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes en het koolboomblad in grove stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de jerk purut zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten met de sereh en het pandanblad voor 4 minuten. Dan de boemboe toevoegen en bak deze 3 minuten mee. Dan het vlees en het zout toevoegen en dit nog 5 minuten meebakken. Vervolgens de kokosmelk, de jeruk purut en het koolboomblad toevoegen en dit alles nog 10 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979117