Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Babi Woku - geroosterd speenvarken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Woku
geroosterd speenvarken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 speenvarken
500 gr prei
3 kunyit blad (kurkuma)
3 bosjes citroenbasilicum
zout naar smaak
bambustokjes
bananenblad

Haluskan:
boemboe:
500 gr kemirinoten
1000 gr sjalotten
3 knoflook bollen
1000 gr rode lomboks
500 gr rawits
1100 gr gember (jahe/djahé)
225 gr kunyit
12 serehstengels

Cara membuat: Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de prei grof evenals het kunyit blad. Snijd het orgaanvlees van het speenvarken in stukjes. Meng dit met de helft van de boemboe, de basilicumblaadjes, de prei, het zout en 1 kunyitblad. Vul met dit mengsel het varken en sluit het varken met de bamboestokjes. Meng de rest van de boemboe met de overige kunyitbladeren en wrijf hiermee het varken in. Verpak het varken daarna in bananenblad en rijg het varken aan een spit. Rooster het varken in een paar uur gaar boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 270 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42107998