banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Babi Woku
geroosterd speenvarken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 speenvarken
500 gr prei
3 kunyit blad (kurkuma)
3 bosjes citroenbasilicum
zout naar smaak
bambustokjes
bananenblad

Haluskan:
boemboe:
500 gr kemirinoten
1000 gr sjalotten
3 knoflook bollen
1000 gr rode lomboks
500 gr rawits
1100 gr gember (jahe/djahé)
225 gr kunyit
12 serehstengels

Cara membuat: Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de prei grof evenals het kunyit blad. Snijd het orgaanvlees van het speenvarken in stukjes. Meng dit met de helft van de boemboe, de basilicumblaadjes, de prei, het zout en 1 kunyitblad. Vul met dit mengsel het varken en sluit het varken met de bamboestokjes. Meng de rest van de boemboe met de overige kunyitbladeren en wrijf hiermee het varken in. Verpak het varken daarna in bananenblad en rijg het varken aan een spit. Rooster het varken in een paar uur gaar boven een houtskoolvuurtje.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36651510