Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Babirusa brem bali - Wild zwijn in rode rijstwijn saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Babirusa brem bali
Wild zwijn in rode rijstwijn saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
800 gr wild zwijn
1 ui
6 teentjes knoflook
2 cm laos
1 prei
250 ml brem bali(rode rijst wijn, anders port)
2 kruidnagels
1/4 theel nootmuskaat
400 ml runderbouillon (zie recept)
1 eetl reuzel

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de ui grof en de prei in schuine reepjes. Kneus de knoflook en de laos. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ui en bak dit voor 2 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak dit bruin. Vervolgens de laos en de kruidnagels toevoegen gevolgd door de bouillon en de brem bali en het geheel zachtjes laten sudderen voor 2,5 uur. Vervolgens de nootmuskaat, het zout, de peper en de prei toevoegen en het nog 3 minuten laten sudderen.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925883