Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Bahusa - gekruid gestoofd gehakt met erwten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bahusa
gekruid gestoofd gehakt met erwten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 lente-ui
25 gr varkensreuzel
3 theel taoco
200 ml bouillon
100 gr erwten
1 theel zout
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn. snijd de reuzel in blokjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Vorm van het gehakt 21 rondjes ter grootte van een kwarteleitje. Smelt dan de reuzel. Voeg dan de sjalotjes en de knoflook toe en fruit deze voor 5 minuten. Dan het vlees en de taoco toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Dan de lente-ui, de erwten, het zout en de peper toevoegen en kook het verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795014