zoeken
Recente reacties

9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Frikadel Jagung - maiskoekjes
- Udang sayur
- Tumis Jamur Cabai Hijau - roerbak van oesterzwammen met groene peper
- Rempah-rempah
- Ayam Panggang Jakarta - geroosterde kip uit Jakarta
- Khao Paad Naam Prig - gebakken rijst met garnalen
- Telur Rempah - gekruide eieren in pittige saus
- Hobak Buchim 호박부침 - pannenkoekjes met courgette
- Pindang Udang Kacang Panjang - gestoofde garnalen met kousenband
- Dadar Goeleh
Bahusa - gekruid gestoofd gehakt met erwten


Bahusa
gekruid gestoofd gehakt met erwten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 lente-ui
25 gr varkensreuzel
3 theel taoco
200 ml bouillon
100 gr erwten
1 theel zout
1 theel peper
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn. snijd de reuzel in blokjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Vorm van het gehakt 21 rondjes ter grootte van een kwarteleitje. Smelt dan de reuzel. Voeg dan de sjalotjes en de knoflook toe en fruit deze voor 5 minuten. Dan het vlees en de taoco toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Dan de lente-ui, de erwten, het zout en de peper toevoegen en kook het verder gaar.
gekruid gestoofd gehakt met erwten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 lente-ui
25 gr varkensreuzel
3 theel taoco
200 ml bouillon
100 gr erwten
1 theel zout
1 theel peper
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn. snijd de reuzel in blokjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Vorm van het gehakt 21 rondjes ter grootte van een kwarteleitje. Smelt dan de reuzel. Voeg dan de sjalotjes en de knoflook toe en fruit deze voor 5 minuten. Dan het vlees en de taoco toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Dan de lente-ui, de erwten, het zout en de peper toevoegen en kook het verder gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.