Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Bahusa - gekruid gestoofd gehakt met erwten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bahusa
gekruid gestoofd gehakt met erwten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 lente-ui
25 gr varkensreuzel
3 theel taoco
200 ml bouillon
100 gr erwten
1 theel zout
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn. snijd de reuzel in blokjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Vorm van het gehakt 21 rondjes ter grootte van een kwarteleitje. Smelt dan de reuzel. Voeg dan de sjalotjes en de knoflook toe en fruit deze voor 5 minuten. Dan het vlees en de taoco toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Dan de lente-ui, de erwten, het zout en de peper toevoegen en kook het verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193903