Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Lapis pepe - in laagjes gestoomde gekleurde cake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lapis pepe
in laagjes gestoomde gekleurde cake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml kokosmelk
3 pandanblad
20 jeruk purut blaadjes, ontnerft
1 1/2 theel zout
550 gr suiker
625 gr tepung sagu
2 1/2 eetl rijstmeel
1/2 theel chocolade pasta
5 druppels rode kleurstof
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de jeruk purut, de pandan, het zout en de suiker en breng dit al roerend aan de kook. Giet 1600 ml van het mengsel in een aparte kom. Meng hierdoor de rijstmeel en de tepung sagu tot een beslag. Neem 150 ml van het beslag en meng hierdoor de rode kleurstof. Neem 650 ml van het beslag en meng hierdoor de chocolade pasta.
Vet een pan in van 18x18x7cm met wat olie. Giet 100 ml van het chocolade beslag in de pan en stoom deze voor 5 minuten. Giet daarna 75ml van het chocolade beslag erop en stoom dit voor 5 minuten. Herhaal dit afwisselend met het witte beslag totdat het beslag op is. Als laatste het rode beslag erop doen en stoom het geheel voor 25 minuten. Laten afkoelen en snijd het in porties.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961