banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Lapis pepe - in laagjes gestoomde gekleurde cake
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lapis pepe
in laagjes gestoomde gekleurde cake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml kokosmelk
3 pandanblad
20 jeruk purut blaadjes, ontnerft
1 1/2 theel zout
550 gr suiker
625 gr tepung sagu
2 1/2 eetl rijstmeel
1/2 theel chocolade pasta
5 druppels rode kleurstof
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de jeruk purut, de pandan, het zout en de suiker en breng dit al roerend aan de kook. Giet 1600 ml van het mengsel in een aparte kom. Meng hierdoor de rijstmeel en de tepung sagu tot een beslag. Neem 150 ml van het beslag en meng hierdoor de rode kleurstof. Neem 650 ml van het beslag en meng hierdoor de chocolade pasta.
Vet een pan in van 18x18x7cm met wat olie. Giet 100 ml van het chocolade beslag in de pan en stoom deze voor 5 minuten. Giet daarna 75ml van het chocolade beslag erop en stoom dit voor 5 minuten. Herhaal dit afwisselend met het witte beslag totdat het beslag op is. Als laatste het rode beslag erop doen en stoom het geheel voor 25 minuten. Laten afkoelen en snijd het in porties.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557874