banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ledre Intip -  bananen-rijst koekjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ledre Intip
bananen-rijst koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kleefrijst
5 kleine bananen
400 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
200 gr geraspte kokos
1/2 theel zout
75 gr bruine suiker
1/8 theel vanille
25 gr suiker
500 ml water

Cara membuat:
bereiding
Week de rijst voor tenminste 3 uur in het water en laat uitlekken (bij voorkeur 1 nacht). Stoom de bananen gaar en snijd deze dan in plakjes. Verhit in een pan de kokosmelk en breng aan de kook. Stoom de rijst halgaar en meng dit met de kokosmelk, de kokos, het zout, de bruine suiker en de vanille en vorm hiervan een soort deeg.
Verhit een pan en schep 1 eetl van het mengsel erin en druk dit plat en laat voor de helft droog worden. Leg dan de bananenplakjes erop en strooi er wat suiker over. Bak het geheel verder droog en vouw het dan dubbel. Serveer.

Genoeg voor 16 stuks
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559172