logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ledre Intip
bananen-rijst koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kleefrijst
5 kleine bananen
400 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
200 gr geraspte kokos
1/2 theel zout
75 gr bruine suiker
1/8 theel vanille
25 gr suiker
500 ml water

Cara membuat:
bereiding
Week de rijst voor tenminste 3 uur in het water en laat uitlekken (bij voorkeur 1 nacht). Stoom de bananen gaar en snijd deze dan in plakjes. Verhit in een pan de kokosmelk en breng aan de kook. Stoom de rijst halgaar en meng dit met de kokosmelk, de kokos, het zout, de bruine suiker en de vanille en vorm hiervan een soort deeg.
Verhit een pan en schep 1 eetl van het mengsel erin en druk dit plat en laat voor de helft droog worden. Leg dan de bananenplakjes erop en strooi er wat suiker over. Bak het geheel verder droog en vouw het dan dubbel. Serveer.

Genoeg voor 16 stuks

Add comment

Submit

who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176711