banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Pangupa - kruidige geroosterde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Pangupa
kruidige geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
400 ml santen asli/kental
2 salam blaadjes
2 sereh/citroengras
6 jeruk purut blaadjes
1 asam kandis
1 theel zout
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm laos
1 cm jahe
1 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 6 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en marineer hier de kip voor tenminste 30 minuten. Breng de kip met de marinade over naar een pan en voeg de kokosmelk, de salam, de sereh, de jeruk purut, de asam kandis en het zout toe en kook het geheel zachtjes gaar.
Wrijf de kip daarna in met de olie en rooster deze boven een houtskoolvuurtje langzaam bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568862