Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Panggang Sumatra - geroosterde gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Sumatra
geroosterde gekruide kip

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 gr kip
3 eetl kecap manis
1 theel asem
2 eetl water
1 theel zout
3 eetl boter
3 rode lomboks
water

Cara membuat:
bereidng:
Snijd de lomboks fijn. Meng het water met de asem. Verhit in een pan de kecap, het asemwater en de boter. Meng de lomboks erdoor wanneer de boter gesmolten is. Snijd de kip in vieren en kook deze in water voor 10 minuten en giet de kip af. Marineer de kip met de saus voor tenminste 15 minuten. Rooster de kip vervolgens goudbruin boven een houtkoolvuurtje en besprenkel de kip regelmatig met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 235 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083696