Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Panggang Sumatra - geroosterde gekruide kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Panggang Sumatra
geroosterde gekruide kip

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 gr kip
3 eetl kecap manis
1 theel asem
2 eetl water
1 theel zout
3 eetl boter
3 rode lomboks
water

Cara membuat:
bereidng:
Snijd de lomboks fijn. Meng het water met de asem. Verhit in een pan de kecap, het asemwater en de boter. Meng de lomboks erdoor wanneer de boter gesmolten is. Snijd de kip in vieren en kook deze in water voor 10 minuten en giet de kip af. Marineer de kip met de saus voor tenminste 15 minuten. Rooster de kip vervolgens goudbruin boven een houtkoolvuurtje en besprenkel de kip regelmatig met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909591