Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
2 Comments
Brokoli Tumis Cabe Kering - gebakken broccoli

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Brokoli Tumis Cabe Kering
gebakken broccoli


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr broccoli
5 gedroogde lomboks
2 eetl kecap inggris (worchestershire saus)
5 eetl kippenbouillon (zie recept)
1/2 eetl sesam olie
3 teentjes knoflook
1 eetl olie
water
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de broccoli in roosjes. Meng het water met het zout en voeg de roosje toe. Laat dit 5 minuten staan en giet dan af. Wrijf of maal de knoflook en de lomboks fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks en knoflook voor 2 minutens. Voeg dan de broccoli, de kecap inggris, de bouillon en de sesam olie toe en bak dit totdat de broccoli gaar is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Kokkieblanda · 8 years ago
    wat water toevoegen
  • This commment is unpublished.
    Lisa · 8 years ago
    Hoe krijg ik mn saus van de broccoli tumis cabe kering minder zout?
    Heb per ongeluk mn bouillon te sterk gemaakt :(

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264746