Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
2 Comments
Brokoli Tumis Cabe Kering - gebakken broccoli

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Brokoli Tumis Cabe Kering
gebakken broccoli


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr broccoli
5 gedroogde lomboks
2 eetl kecap inggris (worchestershire saus)
5 eetl kippenbouillon (zie recept)
1/2 eetl sesam olie
3 teentjes knoflook
1 eetl olie
water
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de broccoli in roosjes. Meng het water met het zout en voeg de roosje toe. Laat dit 5 minuten staan en giet dan af. Wrijf of maal de knoflook en de lomboks fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks en knoflook voor 2 minutens. Voeg dan de broccoli, de kecap inggris, de bouillon en de sesam olie toe en bak dit totdat de broccoli gaar is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Kokkieblanda · 7 years ago
    wat water toevoegen
  • This commment is unpublished.
    Lisa · 7 years ago
    Hoe krijg ik mn saus van de broccoli tumis cabe kering minder zout?
    Heb per ongeluk mn bouillon te sterk gemaakt :(

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029680