banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Lula Jakarta - in kokosmelk gestoofd gekruid lamsvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lula Jakarta
in kokosmelk gestoofd gekruid lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
500 ml dikke kokosmelk (kental, van 1 kokosnoot)
100 gr gerapste kokos
2 salam blad
1 eetl boter

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel peper
1/2 theel terasi/trasi
1 eetl palmsuiker
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu, de kokos en de salam.
Verhit in een pan de boter en voeg het gekruide vlees toe en bak dit goudbruin.
Voeg dan al roerend de kokosmelk toe en kook totdat het vlees gaar is geworden en de saus indikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39944840