Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lula Jakarta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lula Jakarta
vlees gerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr geiten-,lams-,schapen- of rundvlees
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
150 gr kokosmeel
2 sjalotten
2 eetl. olie
2 salamblaadjes

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel. jinten
1 theel. ketumbar
1 theel. zwarte peper
1 theel. suiker
1 theel. trassi bakar
1 theel. zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de sjalotten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en het kokosmeel toe en bak dit totdat het vocht is verdampt. Dan de salam en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024490