Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Lula Jakarta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lula Jakarta
vlees gerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr geiten-,lams-,schapen- of rundvlees
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
150 gr kokosmeel
2 sjalotten
2 eetl. olie
2 salamblaadjes

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel. jinten
1 theel. ketumbar
1 theel. zwarte peper
1 theel. suiker
1 theel. trassi bakar
1 theel. zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de sjalotten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en het kokosmeel toe en bak dit totdat het vocht is verdampt. Dan de salam en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117596