1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lula Jakarta
vlees gerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr geiten-,lams-,schapen- of rundvlees
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
150 gr kokosmeel
2 sjalotten
2 eetl. olie
2 salamblaadjes

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel. jinten
1 theel. ketumbar
1 theel. zwarte peper
1 theel. suiker
1 theel. trassi bakar
1 theel. zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de sjalotten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en het kokosmeel toe en bak dit totdat het vocht is verdampt. Dan de salam en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446