Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Nasi goreng bumbu pepes - gebakken rijst met kippenlevertjes en maagjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Nasi goreng bumbu pepes
gebakken rijst met kippenlevertjes en maagjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kippenlevertjes en maagjes, gekookt
1 sereh
10 petehbonen
600 gr witte rijst, gekookt
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
2 kemiri noten
6 sjalotje
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh voor 3 minuten. Voeg de peteh en het vlees toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de rijst, het zout, de peper en de palmsuiker toe en bak alles gaar.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080789