banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Buntut Kuah Asam Pedas - Ossenstaart in een pittige en frisse saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Buntut Kuah Asam Pedas
Ossenstaart in een pittige en frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr ossenstaart
1500 ml water
5 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
1 tomaat
3 eetl asam jawa+100 ml water
2 eetl bawang goreng

Haluskan;
bumbu:
9 sjalotjes
7 teentjes knoflook
12 rode lomboks
2 cm lengkuas/laos
2 cm kunyit
4 kemiri noten
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de ossenstaart schoon en verwijder het vet. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en marineer hiermee het vlees voor tenminste 60 minuten.
Verhit in een pan het water samen met de jeruk purut en de serai. Voeg dan de ossenstaart en de bumbu toe en breng aan de kook. Temper dan het vuur en kook totdat het vocht is gehalveerd.
Voeg dan de gehakte tomaat en het asamwater toe en breng het opnieuw aan de kook. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 353 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683886