banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Buntut Masak Cabai Hijau - ossenstaart met groene peper saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buntut Masak Cabai Hijau
ossenstaart met groene peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr ossenstaart, gekookt
2 serai/sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
300 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
10 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
5 groene lomboks
3 groene tomaten
2 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ossenstaart in plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai en de jeruk purut voor 6 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36816731