banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Buntut Masak Cabai Hijau - ossenstaart met groene peper saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buntut Masak Cabai Hijau
ossenstaart met groene peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr ossenstaart, gekookt
2 serai/sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
300 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
10 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
5 groene lomboks
3 groene tomaten
2 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ossenstaart in plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai en de jeruk purut voor 6 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed. Voeg dan het water toe en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 265 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686080