1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tempe Kuah Kecap
tempe in een kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe (300 gr)
1 tomaat
1 salam blad
1 cm laos
2 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
1 theel zout
600 ml water
1 theel asamwater
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
2 rode lomboks
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes en rasp de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaat fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker, de kecap en de tempe toevoegen
en meng alles goed.
Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Roer het asamwater erdoor en kook het geheel zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795