banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tempe Kemul - gebakken gekruide tempe
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tempe Kemul
gebakken gekruide tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
150 gr bloem
50 gr maizena
160 ml kokosmelk
20 takjes bieslook
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 cm kencur
1 cm kunyit
3 kemiri noten
1 theelketumbar
1 theel zout
 
Cara membuat;
bereiding:
Snijd de tempe in 12 plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en snijd de bieslook in stukjes.
Meng de bloem met de maizena en meng daardoor de kokosmelk, de bumbu en de bieslook tot een beslag. Wentel de tempe erdoor.
Verhit in een pan de olie en bak de tempe goudbruin en gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565599