banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Bakar Kecap - geroosterde gemarineerde tijger garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Bakar Kecap
geroosterde gemarineerde garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 grote tijgergarnalen
1 eetl limoen, sap
1/2 eetl boter, gesmolten
1 teentje knoflook, gepureerd
1/2 theel zout
sate stokjes

Bumbu olesan
marinade:
1/2 eetl bawang goreng, gepureerd
1/2 eetl limoen, sap
1 eetl saus sambal (zie recept)
1/2 theel peper
4 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en snijd de rug in. Wrijf de garnalen in met de knoflook, het limoensap en het zout en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en meng het dan met de boter. Meng dan de garnalen erdoor en laat dit 30 minuten intrekken.
Rijg de garnalen aan de stokjes en rooster de garnalen boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Besprekel de garnalen regelmatig tijdens het roosteren met de marinade.
Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689570