Geroosterde grote garnalen met rauwe sambal
Bahan-bahan;
ingrediënten:
15 tijgergarnalen
300 gr sambal matah (zie recept)
Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
6 teentjes knoflook
7 cm kunyit (kurkuma)
5 limoene (sap)
zout naar smaak
2 eetl. olie (kokos)
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een massa. Meng dit door de garnalen en laat dit 30 minuten intrekken.
Rooster de garnelen vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar en serveer deze met de sambal
ingrediënten:
15 tijgergarnalen
300 gr sambal matah (zie recept)
Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
6 teentjes knoflook
7 cm kunyit (kurkuma)
5 limoene (sap)
zout naar smaak
2 eetl. olie (kokos)
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een massa. Meng dit door de garnalen en laat dit 30 minuten intrekken.
Rooster de garnelen vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar en serveer deze met de sambal