logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Udang bakar Sambal Matah
Geroosterde grote garnalen met rauwe sambal
Bahan-bahan;
ingrediënten:
15 tijgergarnalen
300 gr sambal matah (zie recept)

Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
6 teentjes knoflook
7 cm kunyit (kurkuma)
5 limoene (sap)
zout naar smaak
2 eetl. olie (kokos)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een massa. Meng dit door de garnalen en laat dit 30 minuten intrekken.
Rooster de garnelen vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar en serveer deze met de sambal

Add comment

Submit

who is online

We have 144 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151486