Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Udang bakar Sambal Matah
Geroosterde grote garnalen met rauwe sambal
Bahan-bahan;
ingrediënten:
15 tijgergarnalen
300 gr sambal matah (zie recept)

Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
6 teentjes knoflook
7 cm kunyit (kurkuma)
5 limoene (sap)
zout naar smaak
2 eetl. olie (kokos)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een massa. Meng dit door de garnalen en laat dit 30 minuten intrekken.
Rooster de garnelen vervolgens boven een houtskoolvuurtje gaar en serveer deze met de sambal
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578493