Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Kangkung Taoco Telur Puyuh - gekruide kangkung met kwarteleitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kangkung Taoco Telur Puyuh
gekruide kangkung met kwarteleitjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kangkung
3 rode lomboks
3 jeruk purut
1 salam blad
2 cm jahe
3 eetl taoco
100 ml kippenbouillon
12 kwarteleitjes
olie
water

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kwarteleitjes gaar. Laat de kwarteleitjes afkoelen en pel deze. Verhit in een pan olie en bak de eitjes rondom bruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne reepjes.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de lomboks, de jeruk purut, de salam en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan al roerend de taoco toe.
Dan de kangkung en de bouillon toevoegen en meng alles goed. Dan de kwarteleitjes toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443103