logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kangkung Taoco Telur Puyuh
gekruide kangkung met kwarteleitjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kangkung
3 rode lomboks
3 jeruk purut
1 salam blad
2 cm jahe
3 eetl taoco
100 ml kippenbouillon
12 kwarteleitjes
olie
water

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kwarteleitjes gaar. Laat de kwarteleitjes afkoelen en pel deze. Verhit in een pan olie en bak de eitjes rondom bruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne reepjes.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de lomboks, de jeruk purut, de salam en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan al roerend de taoco toe.
Dan de kangkung en de bouillon toevoegen en meng alles goed. Dan de kwarteleitjes toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 133 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180331