Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Kangkung Taoco Telur Puyuh - gekruide kangkung met kwarteleitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kangkung Taoco Telur Puyuh
gekruide kangkung met kwarteleitjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kangkung
3 rode lomboks
3 jeruk purut
1 salam blad
2 cm jahe
3 eetl taoco
100 ml kippenbouillon
12 kwarteleitjes
olie
water

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kwarteleitjes gaar. Laat de kwarteleitjes afkoelen en pel deze. Verhit in een pan olie en bak de eitjes rondom bruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne reepjes.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de lomboks, de jeruk purut, de salam en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan al roerend de taoco toe.
Dan de kangkung en de bouillon toevoegen en meng alles goed. Dan de kwarteleitjes toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438528