banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Kangkung Taoco Telur Puyuh - gekruide kangkung met kwarteleitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kangkung Taoco Telur Puyuh
gekruide kangkung met kwarteleitjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kangkung
3 rode lomboks
3 jeruk purut
1 salam blad
2 cm jahe
3 eetl taoco
100 ml kippenbouillon
12 kwarteleitjes
olie
water

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kwarteleitjes gaar. Laat de kwarteleitjes afkoelen en pel deze. Verhit in een pan olie en bak de eitjes rondom bruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne reepjes.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de lomboks, de jeruk purut, de salam en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan al roerend de taoco toe.
Dan de kangkung en de bouillon toevoegen en meng alles goed. Dan de kwarteleitjes toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557798