Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kangkung Taoco - roerbak van kangkung met tauco en eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kangkung Taoco
roerbak van kangkung met tauco en eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
8 kwarteleitjes, hardgekookt
2 rode lomboks
1 eetl taoco
1 theel vissaus
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de lomboks en de taoco voor 4 minuten. Voeg dan de kangkung toe en bak deze halfgaar.
Dan de eieren, de vissaus, de peper, de palmsuiker, het zout en het water toevoegen en bak het verder al roerend gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812492