logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Kangkung Taoco
roerbak van kangkung met tauco en eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
8 kwarteleitjes, hardgekookt
2 rode lomboks
1 eetl taoco
1 theel vissaus
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de lomboks en de taoco voor 4 minuten. Voeg dan de kangkung toe en bak deze halfgaar.
Dan de eieren, de vissaus, de peper, de palmsuiker, het zout en het water toevoegen en bak het verder al roerend gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 102 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392170