Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sawi Asam Manis - zoet-zure Chinese kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sawi Asam Manis
zoet-zure Chinese kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr Chinese kool
1 rode lombok
3 cm jahe
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1 1/2 eetl palmsuiker
1 eetl azijn
2 theel sesamolie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lombok in dunne reepjes of ringen. Rasp de jahe. Snijd de kool in stukken. Meng de kool met de lombok, de jahe en het zout en laat dit 4 uur intrekken.
Verhit in een pan de sesamolie en meng de peper erdoor. Meng het dan met de kool samen met de palmsuiker en de azijn en laat dit nog 4 uur intrekken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 244 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252395