logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sawi Masak Tiram
gestoofde kool met kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine Chinese kool
10 kwarteleitjes, gekookt
6 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
1 theel kecap asin
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukjes, de knoflook fijn en de lombok in dunne ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze zacht.
Dan de oestersaus en de kecaps toevoegen en meng goed. Vervolgens de eieren, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed.
Voeg het water toe en roer totdat het geheel gaar is geworden.

Add comment

Submit

who is online

We have 72 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160885