logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sawi Putih Cah Tahu Kuning
gestoofde kool met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr Chinese kool
150 tahu kuning
4 teentjes knoflook
1/2 ui
1/2 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel suiker
1 lente-ui
100 ml water/bouillon
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukjes, de tahu in blokjes en de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tahu toe en bak de tahu goudbruin. Voeg dan de kool, de vissaus, de kecap, het zout, de peper, en de suiker toe en meng goed. Voeg dan het water en de lente-ui toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 433 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421600