banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sawi Putih Cah Tahu Kuning - gestoofde kool met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sawi Putih Cah Tahu Kuning
gestoofde kool met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr Chinese kool
150 tahu kuning
4 teentjes knoflook
1/2 ui
1/2 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel suiker
1 lente-ui
100 ml water/bouillon
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukjes, de tahu in blokjes en de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tahu toe en bak de tahu goudbruin. Voeg dan de kool, de vissaus, de kecap, het zout, de peper, en de suiker toe en meng goed. Voeg dan het water en de lente-ui toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 274 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580378