Sawi Putih Cah Tahu Kuning
gestoofde kool met tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr Chinese kool
150 tahu kuning
4 teentjes knoflook
1/2 ui
1/2 theel vissaus
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel suiker
1 lente-ui
100 ml water/bouillon
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukjes, de tahu in blokjes en de knoflook en de ui in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de tahu toe en bak de tahu goudbruin. Voeg dan de kool, de vissaus, de kecap, het zout, de peper, en de suiker toe en meng goed. Voeg dan het water en de lente-ui toe en kook het geheel zachtjes gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Kagape kambing - Lamsvlees in kruidige saus
- Piendang Kuning - Gestoofde gele kip
- samgyeopsal gui - geroosterd buikspek
- Panada - Pasteitjes met gerookte vis
- Oseng Daging Wijen - gestoofd rundvlees met sesam
- Sumpia - andere loempia
- Bola daging bumbu Bali - gehaktballetjes op Balinese wijze
- Sayur piendang kuning - zurige gele vlees-groentesoep
- Jamur Kecap Manis - gebakken paddenstoelen in kecapsaus
- Ikan Patin Masak Santan - vis in kruidige kokosmelksaus
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...