Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sawi Putih Tumis Ebi - roerbak van Chinese kool met champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sawi Putih Tumis Ebi
roerbak van Chinese kool met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
50 gr rijst-stro paddenstoel / champignons
1 theel ebi
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
1 rode lombok
1 tomaat
1 theel vissaus
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken van 3 cm en de paddenstoelen in dikke plakken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de tomaat fijn en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de ebi voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kool en de champignons toevoegen en bak deze zacht.
Meng de vissaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water erdoor en kook het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857