Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sawi Putih Tumis Ebi - roerbak van Chinese kool met champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sawi Putih Tumis Ebi
roerbak van Chinese kool met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
50 gr rijst-stro paddenstoel / champignons
1 theel ebi
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
1 rode lombok
1 tomaat
1 theel vissaus
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken van 3 cm en de paddenstoelen in dikke plakken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de tomaat fijn en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de ebi voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kool en de champignons toevoegen en bak deze zacht.
Meng de vissaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water erdoor en kook het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248485