logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sawi Putih Tumis Ebi
roerbak van Chinese kool met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
50 gr rijst-stro paddenstoel / champignons
1 theel ebi
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
1 rode lombok
1 tomaat
1 theel vissaus
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken van 3 cm en de paddenstoelen in dikke plakken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de tomaat fijn en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de ebi voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kool en de champignons toevoegen en bak deze zacht.
Meng de vissaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water erdoor en kook het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 63 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160943