zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Kering Tempe - kruidig gebakken tempe
- Rempejek katjang - rijstemeelkoekjes met pinda's
- Telor bumbu bali
- Kue Talam Kelapa - gestoomde kokos custard
- Rabo'ruan - gekruid visvlees uit Kalimantan
- Pempek kates - visdeeg gevuld met gekruide jonge papaya
- Kerang Masak Daun Jeruk - gestoofde mosselen met citrus
- Gule Ikan Bali - vis op balinese wijze
- Sambal Goreng Kering Tempe - kruidig gebakken tempe
- Ares - bananenboomstam in kokosmelksaus
Sawi Putih Tumis Ebi - roerbak van Chinese kool met champignons


Sawi Putih Tumis Ebi
roerbak van Chinese kool met champignons
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
50 gr rijst-stro paddenstoel / champignons
1 theel ebi
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
1 rode lombok
1 tomaat
1 theel vissaus
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
1 lente-ui
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken van 3 cm en de paddenstoelen in dikke plakken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de tomaat fijn en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de ebi voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kool en de champignons toevoegen en bak deze zacht.
Meng de vissaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water erdoor en kook het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
roerbak van Chinese kool met champignons
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
50 gr rijst-stro paddenstoel / champignons
1 theel ebi
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
1 rode lombok
1 tomaat
1 theel vissaus
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
1 lente-ui
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken van 3 cm en de paddenstoelen in dikke plakken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de tomaat fijn en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de ebi voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kool en de champignons toevoegen en bak deze zacht.
Meng de vissaus, het zout, de peper, de palmsuiker en het water erdoor en kook het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.