Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Chow Mein - 鸡肉炒面 - gebakken mie met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Chow Mein - 鸡肉炒面
gebakken mie met kip

Ingrediënten:
200 gr kipfilet/kippendij
1/2 eetl tapioca bloem
1/8 theel zout
1 eetl water
1 theel sesamolie
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 bok choy / Shanghai paksoy
100 gr tauge
1 lente-ui
2 porties eiermie, gekookt
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
1 eetl lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1 eetl oestersaus
1/2 theel zwarte peper

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de bok choy in schuin gesneden reepjes. Snijd de lente-ui fijn. snijd de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Meng het vlees met het zout, de tapioca en het water. Meng dan de sesamolie erdoor.
Verhit een pan en voeg dan 1 eetl olie toe en voeg het vlees toe. Bak het vlees totdat het van kleur is verandert. Schep het vlees dan uit de pan.
Voeg 1 eetl olie toe en fruit de knoflook, de lomboks en het witte deel van de lente-ui. Voeg dan de mie toe en roerbak deze voor 1 minuut.
Dan de kip, de bok choy en de tauge toevoegen en meng goed. Vervolgens de saus toevoegen en meng goed en bak het geheel gaar. Strooi dan het groen van de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 341 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454749