Chu Hau Jeung Mun Dau Fu
tahu in barbecue saus
Ingrediënten:
500 gr tahu
2 eetl char ciu saus
150 gr erwten
175 ml bouillon
2 eetl olie
Bereiding:
Snijd de tahu in blokken of plakken. Verhit in een pan de olie en bak de tahu voor 4 minuten. Meng de saus met de bouillon en voeg het toe aan de tahu en bak het verder op laag vuur voor 3 minuten. voeg dan de erwten toe en kook het geheel gaa. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sateh ikan saus cuka - Vissaté met zoetzure saus
- Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
- Saronco Peke - spareribs in een kruidige saus
- Daging Domba Tomat - Lamsvlees met tomaten
- Sambal Tempe Mercon - zeer pittig gebakken tempe
- Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
- Soto Daging Bangkalan - vleessoep uit Bangkalan (Madura)
- Rendang - rendang van rundvlees
- Sateh ayam - saté van kip
- Bubur Ayam - Rijstepap met kip
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...