Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Cumi Masak Kalio
inktvis gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
850 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
1 kunyit blad
2 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 asam kandis

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
10 rode lomboks
4 cm kunyit, geroosterd
1 theel ketumbar
2 cm jahe
2 cm lengkuas/laos

Cara membuat:
bereiding:
Maak de intkvis schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de jeruk purut, het kunyit blad en de serai en breng het al roerend aan de kook.
Dan de inktvis toevoegen en roer totdat de saus indikt. Dan het zout, de palmsuiker en de asam kandis toevoegen en kook totdat de saus is ingedikt en goudbruin wordt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578547