Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dwaeji Bulgogi  - pittig gemarineerd gebakken varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dwaeji Bulgogi 
pittig gemarineerd gebakken varkensvlees

Ingrediënten:
450 gr varkensvlees (buik/schouder)
1 sjalot
3 lente-uitjes
 
ingrediënten marinade:
3 eetl Gochujang (rode peper pasta)
1 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
2 eetl kecap
2 eetl rijstwijn/mirin
2 eetl palmsuiker
1 eetl sesam olie
3 cm jahe, geraspt
5 teentjes knoflook, gehakt
1/2 theel peper
 
Bereiding:
Snijd de sjalot in dunne plakjes en hak de lente-uitjes grof. Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 90 minuten intrekken.
Verhit een grill- of koekenpan en voeg het vlees met de marinade toe. Bak het geheel gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891