Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dwaeji Bulgogi  - pittig gemarineerd gebakken varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dwaeji Bulgogi 
pittig gemarineerd gebakken varkensvlees

Ingrediënten:
450 gr varkensvlees (buik/schouder)
1 sjalot
3 lente-uitjes
 
ingrediënten marinade:
3 eetl Gochujang (rode peper pasta)
1 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
2 eetl kecap
2 eetl rijstwijn/mirin
2 eetl palmsuiker
1 eetl sesam olie
3 cm jahe, geraspt
5 teentjes knoflook, gehakt
1/2 theel peper
 
Bereiding:
Snijd de sjalot in dunne plakjes en hak de lente-uitjes grof. Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 90 minuten intrekken.
Verhit een grill- of koekenpan en voeg het vlees met de marinade toe. Bak het geheel gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025307