Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Galbi 갈비 - geroosterde spareribs

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Galbi 갈비
geroosterde spareribs

Ingrediënten:
16 ribbetjes/spareribs/short ribs
225 ml kecap
150 gr palmsuiker
125 ml water
1 nashipeer
1 ui
15 teentjes knoflook
4 eetl sesamolie
1 eetl peper
1 eetl gembersap
 
Bereiding:
Maak het vlees schoon en week dit in ruim water voor 1 uur. Giet af en snijd het in stukken. Wrijf of maal de ui, knoflook en peer fijn. Meng dit met de kecap, de palmsuiker, het water, de sesaolie, de peper en het gembersap en marineer hiermee het vlees voor tenminste 10 uur.
Rooster vervolgens de ribs boven een houtskoolvuurtje in 6 minuten gaar en bruin.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891