logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Galbi 갈비
geroosterde spareribs

Ingrediënten:
16 ribbetjes/spareribs/short ribs
225 ml kecap
150 gr palmsuiker
125 ml water
1 nashipeer
1 ui
15 teentjes knoflook
4 eetl sesamolie
1 eetl peper
1 eetl gembersap
 
Bereiding:
Maak het vlees schoon en week dit in ruim water voor 1 uur. Giet af en snijd het in stukken. Wrijf of maal de ui, knoflook en peer fijn. Meng dit met de kecap, de palmsuiker, het water, de sesaolie, de peper en het gembersap en marineer hiermee het vlees voor tenminste 10 uur.
Rooster vervolgens de ribs boven een houtskoolvuurtje in 6 minuten gaar en bruin.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 119 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160572