banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Galbi 갈비 - geroosterde spareribs
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Galbi 갈비
geroosterde spareribs

Ingrediënten:
16 ribbetjes/spareribs/short ribs
225 ml kecap
150 gr palmsuiker
125 ml water
1 nashipeer
1 ui
15 teentjes knoflook
4 eetl sesamolie
1 eetl peper
1 eetl gembersap
 
Bereiding:
Maak het vlees schoon en week dit in ruim water voor 1 uur. Giet af en snijd het in stukken. Wrijf of maal de ui, knoflook en peer fijn. Meng dit met de kecap, de palmsuiker, het water, de sesaolie, de peper en het gembersap en marineer hiermee het vlees voor tenminste 10 uur.
Rooster vervolgens de ribs boven een houtskoolvuurtje in 6 minuten gaar en bruin.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303331