Singkong Goreng
gebakken cassave
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr cassave
1 theel zout
1/2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
4 eetl water
olie
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de knoflook fijn. Snijd de cassave in 6 cm lange dikke reepjes. Stoom vervolgens de cassave gaar en laat het afkoelen. Meng het water met het zout, de knoflook en de ketumbar en marineer hiermee de cassave. Laat dit tenminste 40 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak de cassave goudbruin.
Zoeken
Laatst gelezen
- Putbaechu Doenjang Muchim - pittige salade van kool
- Roerbak van varkensvlees met groene peper 青椒炒肉
- Sayur Bayam Ayam - kruidige spinazie met kip
- Gung Pad Pong Karee - kerrie eieren met garnalen
- Adobong Manok Sa Gata - kip adobo in een pittige saus van kokosmelk
- Sambal trasi 2
- Ayam Goreng Air Kelapa - gemarineerde gestoofde gebakken kip
- Sambal lado merah - sambal van petehbonen met gedroogde vis
- Be sampi base Bali
- Yu Xiang Rou Si - 鱼香肉丝 - pittig varkensvlees met knoflooksaus
Recente Reacties
Sambal Miso
5 days agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
6 days agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
3 weeks agoBiefstuk werkt prima.Ayam paniki - een wat hete kip
1 month agoValt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...