zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Gule belung - Stoofpotje van vis en groenten
- Oisobagi 오이 소박이 - kimchi van gevulde komkommers
- Yan Su Ji - gefrituurde kip met basilicum en kruiden
- Yum Nua - salade van gegrild rundvlees
- Tumis Kangkung Sukabumi - Gestoofde waterspinazie met kleine garnaaltjes
- Dwaeji Bulgogi - pittig gemarineerd gebakken varkensvlees
- Kripik Biji Durian - Krupuk - kroepoek van durianpitten
- Saté Lilit - saté van zeevruchten
- Bolu Pandan - pandancake
- Srikaya Tabu Kuning - gevulde gestoomde pompoen
Singkong Goreng - gebakken cassave


Singkong Goreng
gebakken cassave
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr cassave
1 theel zout
1/2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
4 eetl water
olie
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de knoflook fijn. Snijd de cassave in 6 cm lange dikke reepjes. Stoom vervolgens de cassave gaar en laat het afkoelen. Meng het water met het zout, de knoflook en de ketumbar en marineer hiermee de cassave. Laat dit tenminste 40 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak de cassave goudbruin.
gebakken cassave
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr cassave
1 theel zout
1/2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
4 eetl water
olie
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de knoflook fijn. Snijd de cassave in 6 cm lange dikke reepjes. Stoom vervolgens de cassave gaar en laat het afkoelen. Meng het water met het zout, de knoflook en de ketumbar en marineer hiermee de cassave. Laat dit tenminste 40 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak de cassave goudbruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.