Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Singkong Goreng - gebakken cassave

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Singkong Goreng
gebakken cassave

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr cassave
1 theel zout
1/2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
4 eetl water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de knoflook fijn. Snijd de cassave in 6 cm lange dikke reepjes. Stoom vervolgens de cassave gaar en laat het afkoelen. Meng het water met het zout, de knoflook en de ketumbar en marineer hiermee de cassave. Laat dit tenminste 40 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak de cassave goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275570