Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 27 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Bami goreng
gebakken mie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bami
200 gr varkensfricandeau
4 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 prei
½ spitskool
3 eetl kecap manis
½ bos selderij
2 mespunten zout
100 ml olie
1 mespunt peper

Cara membuat:
bereiding:
Kook de bami gaar in ruim kokend water met 1 theelepel zout. Giet de bami daarna af en meng de helft van de olie erdoor heen. Laat vervolgens de bami afkoelen. Snijd het vlees in kleine blokjes en dan de prei en de spitskool in fijne reepjes. Hak de selderij fijn.
Snijd vervolgens de knoflook en de sjalotten fijn. Verhit de rest van de olie in een wok/wadjan en fruit de knoflook en de sjalotten daarin. Voeg het vlees toe en laat het vlees met de prei gaar stoven. Voeg dan de afgekoelde bami toe en bak de bami op.
Als laatste de spitskool toevoegen, dan de ketjap manis en goed blijven omscheppen totdat de bami geheel verkleurd is. Eventueel op smaak brengen met zout en peper en garneren met de gehakte selderij.
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42579064