banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Bami goreng - gebakken mie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bami goreng
gebakken mie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bami
200 gr varkensfricandeau
4 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 prei
½ spitskool
3 eetl kecap manis
½ bos selderij
2 mespunten zout
100 ml olie
1 mespunt peper

Cara membuat:
bereiding:
Kook de bami gaar in ruim kokend water met 1 theelepel zout. Giet de bami daarna af en meng de helft van de olie erdoor heen. Laat vervolgens de bami afkoelen. Snijd het vlees in kleine blokjes en dan de prei en de spitskool in fijne reepjes. Hak de selderij fijn.
Snijd vervolgens de knoflook en de sjalotten fijn. Verhit de rest van de olie in een wok/wadjan en fruit de knoflook en de sjalotten daarin. Voeg het vlees toe en laat het vlees met de prei gaar stoven. Voeg dan de afgekoelde bami toe en bak de bami op.
Als laatste de spitskool toevoegen, dan de ketjap manis en goed blijven omscheppen totdat de bami geheel verkleurd is. Eventueel op smaak brengen met zout en peper en garneren met de gehakte selderij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39955306