1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bami goreng
gebakken mie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bami
200 gr varkensfricandeau
4 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 prei
½ spitskool
3 eetl kecap manis
½ bos selderij
2 mespunten zout
100 ml olie
1 mespunt peper

Cara membuat:
bereiding:
Kook de bami gaar in ruim kokend water met 1 theelepel zout. Giet de bami daarna af en meng de helft van de olie erdoor heen. Laat vervolgens de bami afkoelen. Snijd het vlees in kleine blokjes en dan de prei en de spitskool in fijne reepjes. Hak de selderij fijn.
Snijd vervolgens de knoflook en de sjalotten fijn. Verhit de rest van de olie in een wok/wadjan en fruit de knoflook en de sjalotten daarin. Voeg het vlees toe en laat het vlees met de prei gaar stoven. Voeg dan de afgekoelde bami toe en bak de bami op.
Als laatste de spitskool toevoegen, dan de ketjap manis en goed blijven omscheppen totdat de bami geheel verkleurd is. Eventueel op smaak brengen met zout en peper en garneren met de gehakte selderij.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36086011