Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Bami Goreng Djawa
Javaans gebakken dunne mie met kip en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr dunne mie,
300 gr kipfilet,
8 garnalen met staartje,
4 teentjes knoflook,
1 prei,
2 sjalotten,
1 theel trasi bakar,
halve spitskool,
1 lombok (Spaanse peper) fijngesneden,
1 theel. gemberpoeder,
1 eetl. paprikapoeder

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie in 2 minuten gaar. Snijd vervolgens de kipfilet in reepjes. Snipper de sjalotten en de knoflook. Snijd de schoongemaakte prei in smalle ringetjes. Verhit dan de olie in een wok/wadjan en bak de sjalotten, de knoflook, de trassi en prei ca.2 minuten. Voeg vervolgens de kipfilet toe en bak die lichtbruin. Voeg de gemberr, de lombok en gesneden spitskool toe en roerbak het geheel nog ca. 3 minuten. Schep de mie door het kipmengsel. Schep vervolgens de garnalen erdoor. Bestrooi de mie met het paprikapoeder en laat het geheel, al omscheppend, door en door warm worden.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573728