1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bami Goreng Djawa
Javaans gebakken dunne mie met kip en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr dunne mie,
300 gr kipfilet,
8 garnalen met staartje,
4 teentjes knoflook,
1 prei,
2 sjalotten,
1 theel trasi bakar,
halve spitskool,
1 lombok (Spaanse peper) fijngesneden,
1 theel. gemberpoeder,
1 eetl. paprikapoeder

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mie in 2 minuten gaar. Snijd vervolgens de kipfilet in reepjes. Snipper de sjalotten en de knoflook. Snijd de schoongemaakte prei in smalle ringetjes. Verhit dan de olie in een wok/wadjan en bak de sjalotten, de knoflook, de trassi en prei ca.2 minuten. Voeg vervolgens de kipfilet toe en bak die lichtbruin. Voeg de gemberr, de lombok en gesneden spitskool toe en roerbak het geheel nog ca. 3 minuten. Schep de mie door het kipmengsel. Schep vervolgens de garnalen erdoor. Bestrooi de mie met het paprikapoeder en laat het geheel, al omscheppend, door en door warm worden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

who is online

We hebben 252 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314