banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Oseng Tempe Kacang Pangjang - gestoofde tempe met kousenband
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oseng Tempe Kacang Pangjang
gestoofde tempe met kousenband

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 kousenband
150 gr tempe
150 gr tahu
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode rawits
2 rode lomboks, ontpit
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
3 eetl oestersaus
1/2 theel peper
100 ml kippenbouillon
1 theel zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukjes van 3 cm. Snijd de tempe en de tahu in kleinde blokjes. Verhit in een pan olie en bak de tahu bruin en zet apart.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de lomboks in dunne plakjes.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de rawits, de salam en de laos voor 4 minuten.
Voeg dan de kousenband, de tempe en de tahu toe en meng goed. Vervolgens de oestersaus, de peper, het zout en de bouillon toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Kook al roerend totdat het vocht is verdampt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569743