banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Orak Arik Buncis Telor - roerbak van boontjes met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Orak Arik Buncis Telor
roerbak van boontjes met ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
1 wortel
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 eieren
250 ml water
100 ml kippenbouillon
1 theel palmsuiker
1/2-1 theel zout
1 lente-ui
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in stukjes, de wortel julienne, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lente-ui in ringen. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de wortel, de boontjes, het water, de bouillon, de palmsuiker en het zout toe en breng al roerend aan de kook.
Voeg dan de eieren en de lente-ui toe en roer totdat de eieren gaar zijn geworden. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674895