Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Orak Arik Buncis Telor - roerbak van boontjes met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Orak Arik Buncis Telor
roerbak van boontjes met ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
1 wortel
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 eieren
250 ml water
100 ml kippenbouillon
1 theel palmsuiker
1/2-1 theel zout
1 lente-ui
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in stukjes, de wortel julienne, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lente-ui in ringen. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de wortel, de boontjes, het water, de bouillon, de palmsuiker en het zout toe en breng al roerend aan de kook.
Voeg dan de eieren en de lente-ui toe en roer totdat de eieren gaar zijn geworden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017815