banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Orak Arik Tahu Jamur - roerbak van paddenstoelen met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Orak Arik Tahu Jamur
roerbak van paddenstoelen met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 blok tahu
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
125 ml water
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
250 gr paddenstoelen
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
1 theel peper
olie
 
Taburan:
garnering
2 lente-uitjes, fijn gesneden
 
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op met het zout en de peper en zet opzij. Snijd de tahu in blokjes en de knoflook fijn. Marineer de tahu met de knoflook, het zout en het water voor 15 minuten. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij.
Snijd de sjalotjes en de paddenstoelen in dunne plakjes en de lomboks in dunne reepjes.Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak deze zacht. Schuif alles aan een kant en voeg de eieren toe en vorm een roerei. Dan de tahu samen met de oestersaus, de kecap, de vissaus en de peper toevoegen en meng alles goed.
Strooi de lente-ui erover en serveer.

 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565024