banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Orak Arik Tahu Jamur - roerbak van paddenstoelen met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Orak Arik Tahu Jamur
roerbak van paddenstoelen met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 blok tahu
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
125 ml water
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
250 gr paddenstoelen
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
1 theel peper
olie
 
Taburan:
garnering
2 lente-uitjes, fijn gesneden
 
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op met het zout en de peper en zet opzij. Snijd de tahu in blokjes en de knoflook fijn. Marineer de tahu met de knoflook, het zout en het water voor 15 minuten. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij.
Snijd de sjalotjes en de paddenstoelen in dunne plakjes en de lomboks in dunne reepjes.Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak deze zacht. Schuif alles aan een kant en voeg de eieren toe en vorm een roerei. Dan de tahu samen met de oestersaus, de kecap, de vissaus en de peper toevoegen en meng alles goed.
Strooi de lente-ui erover en serveer.

 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39556274