Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Orak Arik Tahu Jamur - roerbak van paddenstoelen met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Orak Arik Tahu Jamur
roerbak van paddenstoelen met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 blok tahu
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
125 ml water
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
250 gr paddenstoelen
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
1 theel peper
olie
 
Taburan:
garnering
2 lente-uitjes, fijn gesneden
 
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op met het zout en de peper en zet opzij. Snijd de tahu in blokjes en de knoflook fijn. Marineer de tahu met de knoflook, het zout en het water voor 15 minuten. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij.
Snijd de sjalotjes en de paddenstoelen in dunne plakjes en de lomboks in dunne reepjes.Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak deze zacht. Schuif alles aan een kant en voeg de eieren toe en vorm een roerei. Dan de tahu samen met de oestersaus, de kecap, de vissaus en de peper toevoegen en meng alles goed.
Strooi de lente-ui erover en serveer.

 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029967