banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Campur Bandung
atjar tjampoer - schotel van gekookte groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/4 fijngesneden witte of spitskool
150 gr taugé
2 rode lomboks, julliene gesneden
5 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
2 theell ketoembar
zout en nootmuskaat naar smaak
60 ml azijn
3 theel koenjit
wat fijngesneden prei
10 takjes fijngesneden selderij
150 gr julliene gesneden wortelen
6 kemirienoten, fijngestampt
1 theel trassie
olie
 
Cara membuat:
bereiding
Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de trassie, de kemiries en de koenjit. Voeg dan de kool, de fijngesneden prei en de selderij toe. Dan zout naar smaak toeveegen tesamen met de ketoembar en de nootmuskaat. Vervolgens de azijn bijgieten en dit alles nog 10 minuten zachtjes laten sudderen. Op het laatst de taugé bijvoegen en goed erdoor heen roeren.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364325