1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Campur Bandung
atjar tjampoer - schotel van gekookte groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/4 fijngesneden witte of spitskool
150 gr taugé
2 rode lomboks, julliene gesneden
5 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
2 theell ketoembar
zout en nootmuskaat naar smaak
60 ml azijn
3 theel koenjit
wat fijngesneden prei
10 takjes fijngesneden selderij
150 gr julliene gesneden wortelen
6 kemirienoten, fijngestampt
1 theel trassie
olie
 
Cara membuat:
bereiding
Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de trassie, de kemiries en de koenjit. Voeg dan de kool, de fijngesneden prei en de selderij toe. Dan zout naar smaak toeveegen tesamen met de ketoembar en de nootmuskaat. Vervolgens de azijn bijgieten en dit alles nog 10 minuten zachtjes laten sudderen. Op het laatst de taugé bijvoegen en goed erdoor heen roeren.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36084138