Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Acar Campur Bandung - atjar tjampoer - schotel van gekookte groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Campur Bandung
atjar tjampoer - schotel van gekookte groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/4 fijngesneden witte of spitskool
150 gr taugé
2 rode lomboks, julliene gesneden
5 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
2 theell ketoembar
zout en nootmuskaat naar smaak
60 ml azijn
3 theel koenjit
wat fijngesneden prei
10 takjes fijngesneden selderij
150 gr julliene gesneden wortelen
6 kemirienoten, fijngestampt
1 theel trassie
olie
 
Cara membuat:
bereiding
Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de trassie, de kemiries en de koenjit. Voeg dan de kool, de fijngesneden prei en de selderij toe. Dan zout naar smaak toeveegen tesamen met de ketoembar en de nootmuskaat. Vervolgens de azijn bijgieten en dit alles nog 10 minuten zachtjes laten sudderen. Op het laatst de taugé bijvoegen en goed erdoor heen roeren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431385