banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Acar Campur Bandung - atjar tjampoer - schotel van gekookte groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Campur Bandung
atjar tjampoer - schotel van gekookte groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/4 fijngesneden witte of spitskool
150 gr taugé
2 rode lomboks, julliene gesneden
5 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
2 theell ketoembar
zout en nootmuskaat naar smaak
60 ml azijn
3 theel koenjit
wat fijngesneden prei
10 takjes fijngesneden selderij
150 gr julliene gesneden wortelen
6 kemirienoten, fijngestampt
1 theel trassie
olie
 
Cara membuat:
bereiding
Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de trassie, de kemiries en de koenjit. Voeg dan de kool, de fijngesneden prei en de selderij toe. Dan zout naar smaak toeveegen tesamen met de ketoembar en de nootmuskaat. Vervolgens de azijn bijgieten en dit alles nog 10 minuten zachtjes laten sudderen. Op het laatst de taugé bijvoegen en goed erdoor heen roeren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 360 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38058203