Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Cian Ma Noedels - noodels

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Cian Ma Noedels
noodels
Ingredienten:
500 gram dunne eiernoedels
1 eetlepel olie
3 rode sjalotjes, gesnipperd
7 tenen knoflook, fijngehakt
3 fijngehakte rawits
2 eetlepels rode currypasta
350 gram mager kippen of varkensvlees, in dunne reepjes
1 wortel in dunnen reepjes
2 eetlepels vissaus
2 theelepels gula jawa of bruine basterdsuiker
3 lente uitjes, fijngesneden
7 gram verse korianderblaadjes

bereiding:
Kook de noedels in 2-3 minuten in kokend water beetgaar. Giet ze af en houd ze warm. Verhit de olie in een wok/wadjan. Bak de sjalotten, de knoflook, de rawits en currypasta 2 minuten in de zeer hete olie. Voeg het vlees toe en bak het in 3 minuten gaar. Voeg wortel, vissaus en suiker toe en verwarm alles goed door. Verdeel de noedels over 4 borden of kommen. Verdeel het vleesmengsel erover. Bestrooi met koriander en lente-uitjes. Serveer direct.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275598