zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Singkong Goreng - gebakken cassave
- Cram Cam
- Kaeng Hung Ley Muo - curry met varkensvlees
- Yum Ta Kai - pikante salade van vlees en garnalen met citroengras
- Kaow Soi Kai
- Kao Noom Fuktong Nerng - gestoomde pompoen
- Abon ayam bawang
- Bali bandeng - gebakken vis in een pittige rode saus
- Gang Pa Guy - "bos"kippensoep (2pp)
Cian Ma Noedels - noodels


Cian Ma Noedels
noodels
noodels
Ingredienten:
500 gram dunne eiernoedels
1 eetlepel olie
3 rode sjalotjes, gesnipperd
7 tenen knoflook, fijngehakt
3 fijngehakte rawits
2 eetlepels rode currypasta
350 gram mager kippen of varkensvlees, in dunne reepjes
1 wortel in dunnen reepjes
2 eetlepels vissaus
2 theelepels gula jawa of bruine basterdsuiker
3 lente uitjes, fijngesneden
7 gram verse korianderblaadjes
bereiding:
Kook de noedels in 2-3 minuten in kokend water beetgaar. Giet ze af en houd ze warm. Verhit de olie in een wok/wadjan. Bak de sjalotten, de knoflook, de rawits en currypasta 2 minuten in de zeer hete olie. Voeg het vlees toe en bak het in 3 minuten gaar. Voeg wortel, vissaus en suiker toe en verwarm alles goed door. Verdeel de noedels over 4 borden of kommen. Verdeel het vleesmengsel erover. Bestrooi met koriander en lente-uitjes. Serveer direct.
500 gram dunne eiernoedels
1 eetlepel olie
3 rode sjalotjes, gesnipperd
7 tenen knoflook, fijngehakt
3 fijngehakte rawits
2 eetlepels rode currypasta
350 gram mager kippen of varkensvlees, in dunne reepjes
1 wortel in dunnen reepjes
2 eetlepels vissaus
2 theelepels gula jawa of bruine basterdsuiker
3 lente uitjes, fijngesneden
7 gram verse korianderblaadjes
bereiding:
Kook de noedels in 2-3 minuten in kokend water beetgaar. Giet ze af en houd ze warm. Verhit de olie in een wok/wadjan. Bak de sjalotten, de knoflook, de rawits en currypasta 2 minuten in de zeer hete olie. Voeg het vlees toe en bak het in 3 minuten gaar. Voeg wortel, vissaus en suiker toe en verwarm alles goed door. Verdeel de noedels over 4 borden of kommen. Verdeel het vleesmengsel erover. Bestrooi met koriander en lente-uitjes. Serveer direct.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.