zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Singkong Goreng - gebakken cassave
- Cram Cam
- Kaeng Hung Ley Muo - curry met varkensvlees
- Yum Ta Kai - pikante salade van vlees en garnalen met citroengras
- Kaow Soi Kai
- Kao Noom Fuktong Nerng - gestoomde pompoen
- Abon ayam bawang
- Bali bandeng - gebakken vis in een pittige rode saus
- Gang Pa Guy - "bos"kippensoep (2pp)
Guay Tiaw Paad Siew - gebakken mie


Guay Tiaw Paad Siew
gebakken mie
gebakken mie
ingrediënten:
500 gr dikke mie
250 gr gesneden varkensvlees
13 teentjes knoflook
750 gr taugé
2 tomaten
3 broccolistronkjes
2 eieren
3 eetl donkere sojasaus
3 eetl palmsuiker
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl azijn
1/2 theel zwarte peper
50 ml olie
bereiding:
Snijd de knoflook klein en de tomaten en de brocoli in stukken. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de knoflook bruin. Voeg dan het varkensvlees toe en bak dit gaar. Voeg vervolgens de eieren, de tomaten, de mie, de sojasaus, de palmsuiker, de vissaus en de azijn toe en bak het geheel nog 4 minuten.
Dan de broccoli en de taugé toevoegen en nog 2 minuten doorbakken. Op smaak brengen met zwarte peper.
500 gr dikke mie
250 gr gesneden varkensvlees
13 teentjes knoflook
750 gr taugé
2 tomaten
3 broccolistronkjes
2 eieren
3 eetl donkere sojasaus
3 eetl palmsuiker
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl azijn
1/2 theel zwarte peper
50 ml olie
bereiding:
Snijd de knoflook klein en de tomaten en de brocoli in stukken. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de knoflook bruin. Voeg dan het varkensvlees toe en bak dit gaar. Voeg vervolgens de eieren, de tomaten, de mie, de sojasaus, de palmsuiker, de vissaus en de azijn toe en bak het geheel nog 4 minuten.
Dan de broccoli en de taugé toevoegen en nog 2 minuten doorbakken. Op smaak brengen met zwarte peper.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.