Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Guay Tiaw Paad Siew - gebakken mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Guay Tiaw Paad Siew
gebakken mie
ingrediënten:
500 gr dikke mie
250 gr gesneden varkensvlees
13 teentjes knoflook
750 gr taugé
2 tomaten
3 broccolistronkjes
2 eieren
3 eetl donkere sojasaus
3 eetl palmsuiker
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl azijn
1/2 theel zwarte peper
50 ml olie

bereiding:
Snijd de knoflook klein en de tomaten en de brocoli in stukken. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de knoflook bruin. Voeg dan het varkensvlees toe en bak dit gaar. Voeg vervolgens de eieren, de tomaten, de mie, de sojasaus, de palmsuiker, de vissaus en de azijn toe en bak het geheel nog 4 minuten.
Dan de broccoli en de taugé toevoegen en nog 2 minuten doorbakken. Op smaak brengen met zwarte peper.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230885