Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Guay Tiaw Paad Thai - Thaise gebakken mie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Guay Tiaw Paad Thai
Thaise gebakken mie
Benodigdheden:
325 gr platte mie
180 gr verse garnalen
120 gr geroosterd varkensvlees
50 gr taugé
3 rode Lomboks
3 sjalotten
50 ml vissaus
25 gr suiker
30 ml asemwater
1 theel limoensap
50 ml olie om te koken
25 ml lichte sojasaus
zwarte peper naar smaak

garnering:
gehakte rode rawits

Bereiding:
Breek eerst de mie in stukken en laat de stukken in warm water weken totdat de stukken gaar zijn. Pel dan de garnalen en snijd deze doormidden. Snijd het varkensvlees in stukjes. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten, de vissaus, het asemwater en de suiker fijn tot een papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin het papje voor 3 minuten en voeg dan de garnalen toe. Goed omscheppen.
Dan de uitgelekte mie toevoegen met de sojasaus en zwarte peper. Bak dit nog 2 minuten en voeg dan het varkensvlees en de taugé toe. Nog 3 minuten doorbakken en serveer het bestrooit met gehakte rawits.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193866