banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Guay Tiaw Paad Thai - Thaise gebakken mie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Guay Tiaw Paad Thai
Thaise gebakken mie
Benodigdheden:
325 gr platte mie
180 gr verse garnalen
120 gr geroosterd varkensvlees
50 gr taugé
3 rode Lomboks
3 sjalotten
50 ml vissaus
25 gr suiker
30 ml asemwater
1 theel limoensap
50 ml olie om te koken
25 ml lichte sojasaus
zwarte peper naar smaak

garnering:
gehakte rode rawits

Bereiding:
Breek eerst de mie in stukken en laat de stukken in warm water weken totdat de stukken gaar zijn. Pel dan de garnalen en snijd deze doormidden. Snijd het varkensvlees in stukjes. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten, de vissaus, het asemwater en de suiker fijn tot een papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin het papje voor 3 minuten en voeg dan de garnalen toe. Goed omscheppen.
Dan de uitgelekte mie toevoegen met de sojasaus en zwarte peper. Bak dit nog 2 minuten en voeg dan het varkensvlees en de taugé toe. Nog 3 minuten doorbakken en serveer het bestrooit met gehakte rawits.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40070008