logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Karedok
een salade van groenten met pindasaus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
100 gr komkommer
100 gr tauge
3 groene kool bladeren
100 gr kouseband
6 jeruk purut blaadjes
water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
2 rode lomboks
2 teentjes knoflook
5 rode rawits
200 gr pinda's
1 theel asem
1 eetl water
1 cm kencur
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout
1/2 theel trasi bakar
2 eetl rijstazijn
150 ml water

Taburan:
garnering:
emping

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in 3 cm lange stukjes. Verhit in een pan het water en blancheer de kouseband en de tauge en laat deze daarna goed uitlekken. Snijd de jeruk purut ragfijn. Snijd de komkommer in stukjes en snijd de kool grof. Meng alle groenten goed door elkaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een pasta en meng hierdoor het water totdat het een saus is geworden. Giet de suas over de groenten en garneer het met de emping.

Add comment

Submit

who is online

We have 120 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160314